Første gang lørdag den 11 maj
Derefter Hver fredag i ulige uger
Samt Sank Hans Aften

 

SKALDYR

Krabbeklør vendt i dild, citron & hvidløg
Pil selv Roserejer
Dildmarineret krebs i skal

Tigerrejer marineret i chili & persille
Hummerbisque

FISK

Teriyakiglaceret laks vendt med sesam & forårsløg
Tuncarpaccio med saltet citron, soltørret tomat & friseesalat

 

DET EKSKLUSIVE (1 stk af hver per person)

1/2 Grillet Hummer & salsa verde
Friteret softshellkrabe i sliderbolle med mangosalsa & tomatrelish

SALATER
Tangsalat, med sauteret porrer, lime & sesamfrø
Tomatsalat, ricotta, jordbær & vandmelon

GRØNT

Ovnbagte kartofler med rosmarin & hvidløg
Grillet majs vendt i persillesmør
Grønne & hvide asparges med pesto

DYPPELSE

Aioli
Pesto
Salsa verde

DET SØDE

Tiramisu
Crostata med rabarber

DIVERSE

Foccacia & olivenolie
Pisket kærnemælkssmør
Grillet & fersk citron

575,-Børn under 10 år: 120,- (Kommer uden hummer og slider)
Alt hvad du kan spise buffet.
Du har bordet i 2 timer