Håndlavet pasta, friskbagt foccacia, oste & skinker special importeret fra de små traditionelle gårde i Italien.
Hos OTTETTO vil vi give dig oplevelsen af at spise, som var du i Italien.

 

Åbningstider:
Mandag-Fredag: 11:00-15:45 & 17.00-20.45
Lørdag: 17.00-20.45

ANTIPASTI // SNACK

FOCACCIA
Olivenolie
24

POLENTAFRITTER
Salviemayo
60

OLIVEN
Marineret i rosmarin & hvidløg
48

ARANCINI
Karl Johan mayo
48

BRUSCHETTA
Artiskoktapanade, tomat & salsa verde
58

POMFRITTER
Rosmarinsalt, parmesan & aioli
48

Nedenstående bliver serveret med focaccia

CARPACCIO
Frisésalat, pinjekerner & parmesan
68

ANTIPASTI MISTI
Dagens blandet antipasti
165

STRACCIATELLA
Syltede rødløg, balsamico & tomat 
83

TUNCARPACCIO
Saltet citron, tomater & kapers 
88

CHARCUTERI
3 slags pølse/skinker & garniture  
135

 

PRIMI // PASTA

Vores primi kommer i størrelserne forret/hovedret

PASTA AGLIO E OLIO
Persille, hvidløg, olivenolie & parmesan
70/115

TAGLIATELLE
Rejer, fløde, hvidvin, tomat & saltet citron
85/138

GIROLLE
Ragú på oksehaler, gulerod & selleri
90/148

GNOCCHI
Brunet smør, hasselnød, rosmarin & parmesan
80/128

RISOTTO AI FUNGHI
Karl Johan, pecorino & sauteret svampe
90/148

SECONDI // HOVEDRETTER

Alle secondi bliver serveret med focaccia & olivenolie

BAVETTE
Ovnbagt tomat, ristede kartofler & salsa verde
198

TORSK
Kapers, oliven, ovnbagt tomat, dild & polenta
198

DOLCI // DESSERTER

TIRAMISU
Mascarpone, marsala & espresso
45

AFFOGATO
Espresso & vaniljeis
60

CROSTATA MERINGATA AL LIMONE
Tærtebund, citroncreme & marengs
45

FORMAGGI MISTI 1/2/3 STK
Knækbrød & behørig garniture
55/85/115

MENU OTTETTO

Menuen skal vælges af hele selskabet

 

ANTIPASTI

Serveres family style til hele bordet

ARANCINI & karljohanmayo

STRACCIATELLA, syltede rødløg, balsamico & dehydreret dadel tomat

CARPACCIO, friséesalat, pinjekerner & høvlet parmesan

Rocca di Forti, Bio, spumante

 

PASTA

GIROLLE, ragú på oksehaler, gulerod & selleri

Barbera d’Alba, Vino arte Bellezza, Piemonte

 

SECONDI

BAVETTE, ovnbagt tomat, ristede kartofler & salsa verde

Vino Rosso, Nebbiolo, Paolo Scavino, Piemonte

eller

TORSK, kapers, oliven, ovnbagt tomat, dild & polenta

Ansonica, Fattoria La Parrina, Toscana

 

DOLCE

TIRAMISU

Recioto della Valpolicella, ca Vendri

eller

CROSTATA MERINGATA AL LIMONE

Limoncello pitcher (limoncello, gin & lemonade)

6 retters menu – 388

 

Vin menu

3 gl. 248 // 4 gl. 298