Serveres fra Mandag-Fredag 11.00-15.45

ANTIPASTI // SNACK

ANTIPASTI MISTI
Dagens blandet antipasti
198

GRØNNE ASPARGES
Salsaverde & parmesan
68

HVIDE ASPARGES
Pesto & parmaskinke
78

TOMATSALAT
Rødløg, oliven, agurk, ricotta & pesto
58

OLIVEN
Marineret i rosmarin & hvidløg
48

ARANCINI MED ÆRTER
Salviemayo
48

KRYDDERMANDLER
40

TRØFFEL CHIPS
45

POMFRITTER
Rosmarinsalt, parmesan & aioli
48

DOLCI // DESSERTER

TIRAMISU
Mascarpone, marsala & espresso
48

AFFOGATO
Espresso & vaniljeis
48

CROSTATA
Mascarponecreme, rabarber & tærtebund
48

FORMAGGI MISTI 1/2/3 STK
Knækbrød & behørig garniture
40/65/88

 

SMØRREBRØD

HØNSESALAT
Karljohanpure, friteret østershatte & syltede bøgehatte
105

TATAR
Parmesan, pinjekerner, basilikumsmayo & friseesalat
105

PARMASKINKE
Pesto, stracciatella, syltede rødløg & dehydreret tomat
105

OKSEHJERTE
Bøffelmozzarella, confiteret hvidløg, balsamico & frisee
90

AVOCADO
Kimchi, friteret enokisvampe & sesam
115

RØGET LAKS
Ricottacreme & friteret kapers
125

SKAGENREJE
Hvide asparges & rødløg
135

RØDSPÆTTE
Sauce tartar & grønne asparges
135