Serveres fra Mandag-Fredag 11.00-15.45
ANTIPASTI // SNACK
ANTIPASTI MISTI
Dagens blandet antipasti
198
GRØNNE ASPARGES
Salsaverde & parmesan
68
HVIDE ASPARGES
Pesto & parmaskinke
78
TOMATSALAT
Rødløg, oliven, agurk, ricotta & pesto
58
OLIVEN
Marineret i rosmarin & hvidløg
48
ARANCINI MED ÆRTER
Salviemayo
48
KRYDDERMANDLER
40
TRØFFEL CHIPS
45
POMFRITTER
Rosmarinsalt, parmesan & aioli
48
DOLCI // DESSERTER
TIRAMISU
Mascarpone, marsala & espresso
48
AFFOGATO
Espresso & vaniljeis
48
CROSTATA
Mascarponecreme, rabarber & tærtebund
48
FORMAGGI MISTI 1/2/3 STK
Knækbrød & behørig garniture
40/65/88
SMØRREBRØD
HØNSESALAT
Karljohanpure, friteret østershatte & syltede bøgehatte
105
TATAR
Parmesan, pinjekerner, basilikumsmayo & friseesalat
105
PARMASKINKE
Pesto, stracciatella, syltede rødløg & dehydreret tomat
105
OKSEHJERTE
Bøffelmozzarella, confiteret hvidløg, balsamico & frisee
90
AVOCADO
Kimchi, friteret enokisvampe & sesam
115
RØGET LAKS
Ricottacreme & friteret kapers
125
SKAGENREJE
Hvide asparges & rødløg
135
RØDSPÆTTE
Sauce tartar & grønne asparges
135